Smaki Kujaw i Pomorza w Park Hotelu
Nowy sezon, nowe odcinki w Park Hotelu !!!
Rafał Godziemski gotuje dla Was u nas
To właśnie tu historia przeplata się z dobrym smakiem...
Odcinek 1
W pierwszym odcinku gotujemy w najstarszej sali bankietowej w Bydgoszczy
Istniejąca od ponad 120 lat „sala cesarska” była częścią restauracji Maxa Krügera.
Miejsce słynęło z zabaw, bali, wystawnych rautów i koncertów.
Kliknik TUTAJ i ZOBACZ przepis oraz sposób przygotowania gołąbków z czerwonej kapusty nadziewanych dziadkową kiełbasą i kaszą perłową w sosie maślanym.
Odcinek 2
W drugim odcinku przeniesiemy się w bardziej minimalistyczne wnętrza - do naszej sali restauracyjnej.
Tym razem Rafał przygotuje Dukane ziemniaki nadziane twarożkiem ze szczypiorkiem na duszonej roladzie boczkowej Dobrodzieja z dodatkiem fasoli.
Kliknij TUTAJ i ZOBACZ jak powstaje to smaczne danie.
Smacznego