Rezerwacja online

30 Paź 2020
31 Paź 2020
Sprawdź dostępność

Smaki Kujaw i Pomorza w Park Hotelu

Nowy sezon, nowe odcinki w Park Hotelu !!!

Rafał Godziemski gotuje dla Was u nas

To właśnie tu historia przeplata się z dobrym smakiem...

 

Odcinek 1

W pierwszym odcinku gotujemy w najstarszej sali bankietowej w Bydgoszczy

Istniejąca od ponad 120 lat „sala cesarska” była częścią restauracji Maxa Krügera.

Miejsce słynęło z zabaw, bali, wystawnych rautów i koncertów.

Kliknik TUTAJ i ZOBACZ przepis oraz sposób przygotowania gołąbków z czerwonej kapusty nadziewanych dziadkową kiełbasą i kaszą perłową w sosie maślanym.

Odcinek 2

W drugim odcinku przeniesiemy się w bardziej minimalistyczne wnętrza - do naszej sali restauracyjnej.

Tym razem Rafał przygotuje Dukane ziemniaki nadziane twarożkiem ze szczypiorkiem na duszonej roladzie boczkowej Dobrodzieja z dodatkiem fasoli.

Kliknij TUTAJ i ZOBACZ jak powstaje to smaczne danie.

 

Smacznego

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij