Catering Świąteczny 2023
Święta mają zbliżać, łączyć ludzi, niech więc takie będą!
DANIA WIGILIJNE 2023:
ZUPY W SŁOIKU 540 ml
Barszcz czerwony z uszkami 28,00 PLN
Zupa grzybowa z łazankami 28,00 PLN
Kompot z suszu 22 PLN
DODATKI
Uszka z grzybami (10 sztuk - porcja) 12 PLN
Pasztecik z kapustą i grzybami (1 szt.) 6 PLN
Krokiety z pieczarkami (1 szt.) 14,00 PLN
Kulebiak (1 szt.-4 porcje) 50 PLN
DANIA RYBNE 1 PORCJA
Karp smażony (160 g) 35,00 PLN
Dorsz w sosie kurkowym (160 g) 44,00 PLN
Pstrąg w migdałach (160 g) 39,00 PLN
PIEROGI 16 szt.
Pierogi z kapustą i grzybami 90,00 PLN
Ruskie pierogi z wędzonym serem 90,00 PLN
ZAKĄSKI
Śledzik z kurkami w oleju (540 ml) 24,00 PLN
Sandacz marynowany w zalewie octowej (540 ml) 77,00 PLN
Dorsz po grecku (120 g) 19,00 PLN
Karp po żydowsku w galarecie (120 g) 22 PLN
Czerwona sałatka (540 ml) 32 PLN
Sałatka jarzynowa (540 ml) 12 PLN
Groch z kapustą (540 ml) 12 PLN
DESER
Babeczki z kutią (1 szt) 7 PLN
Babeczki z sernikiem (1 szt) 7 PLN
DANIA NA PIERWSZY i DRUGI DZIEŃ ŚWIĄT
Konfitowany filet z kaczki z jabłkami (160 g) 47 PLN
Zrazy wołowe po staropolsku (200 g - 2 szt) 46 PLN
Pieczona karkówka ze śliwką w sosie winnym (160 g) 33 PLN
Kotlet de volaille z masłem i pietruszką (160 g) 18 PLN
Park Hotel *** w Bydgoszczy wspólnie z KONDRAT Wina Wybrane do świątecznych potraw polecają:
Wino Costieres de Pomérols Le Montalus Rosé Côtes de Thau IGP 2022 w cenie 37 PLN but.
Wino Tina Pfaffmann Kult Riesling Pfalz 2021 w cenie 49 PLN but.
Wino Verde DOC 2022 w cenie 37 PLN but.
Wino Costieres de Pomérols Beauvignac Gewurztraminer Pays d'OC IGP 2022 w cenie 41 PLN but.
Zamówienia prosimy składać do 21.12.2023 r
tel. 509341003
Recepcja Park Hotel 24h
tel. 513 069 794, 52 3763626
recepcja@parkhotel.bydgoszcz.pl
Park Hotel
Ul. Wrocławska 3
85-211 Bydgoszcz